HUWELIJK

Master of Wedding PhotographyBRUIDSFOTOGRAFIE

A true love story never ends

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Elke bruiloft is uniek: groot, klein, intiem, groots. Voor iedere bruiloft zal de precieze invulling van de fotografie dus ook anders zijn.

Olgafotografie fotografeert met een creatieve, verhalende stijl. Met oog voor detail, licht en bijzondere momenten krijg je een trouwreportage waar je nooit op uitgekeken raakt. Mijn stijl is fris, modern, romantisch en oog voor detail. De nadruk ligt op emoties, humor en de liefde tussen 2 mensen en maakt van jullie bruiloft een prachtig beeldend verhaal. Een verhaal om door te geven aan eventueel jullie kinderen, als herinnering om te koesteren, om trots op te zijn en natuurlijk om van te genieten.

Jullie bruiloft moet de mooiste dag van jullie leven worden en als huwelijksfotograaf ben je daar een belangrijk onderdeel van. Niet alleen mooie foto's maken maar ook een fijn gezelschap, waarbij gelachen mag worden en dat zie je ook terug in jullie reportage. Met mijn bruidsfotografie zorg ik ervoor dat we samen een onvergetelijke dag tegemoet gaan, met als resultaat foto’s die de juiste momenten qua geluk uitstralen van het ophalen van de bruid tot het overhandigen van de ringen en het aansnijden van de taart.

Ik hou ervan om van tevoren kennis te maken, zodat we elkaar kunnen leren kennen bij een kopje thee of koffie. Ik hoor graag alle romantische verhalen - hoe en waar jullie elkaar hebben ontmoet en wat het idee is voor jullie dag. Super belangrijk om door te nemen, alleen zo kan ik aan jullie wensen en behoeften voldoen.

Het lijkt mij heel leuk om jullie te mogen ontmoeten, ik hoop daarmee dat ik jullie enthousiast heb gemaakt, stuur mij vrijblijvend een berichtje voor het maken voor een afspraak naar

Neem een kijkje op mijn site en proef de sfeer…

error: Content is protected !!