RECENSIES

Recensies Olga Fotografie

Erg blij met de familie en babyfoto’s

Wij zijn erg blij met de prachtige familie en babyfoto’s die wij hebben. Onze kinderen zijn erg jong, die werkte niet altijd mee. Maar door het geduld van Olga heeft ze toch hele mooie foto’s kunnen schieten, bij ons thuis. Erg fijn.

Groetjes,

Familie Elling

Familie Elling

Olga is warm en vriendelijk en stelt je direct op je gemak

Wij hadden al een hele goede ervaring met Olga voor de newborn-shoot van onze dochter. Daarom was het niet meer dan logisch dat zij ons huwelijk zou vastleggen in datzelfde jaar.

Olga is warm en vriendelijk en stelt je direct op je gemak op deze toch al hectische dag. Ook bij het maken van de groepsfoto’s merk je dat ze een vakvrouw is.

Na wat weken wachten mochten we eindelijk het album en de rest van de foto’s bewonderen, ze waren schitterend! Echt een waardevolle herinnering van onze grote dag.

Dankjewel Olga!

Fenna

We zijn echt super blij met de foto’s

Wij hebben een zwangerschapsshoot gedaan. Wat een leuke ervaring! Olga voelde goed aan welke stijl bij ons past. Ook fijn dat ze wat voorbeelden had meegenomen, zodat je een beetje kon zien wat voor soort foto’s ze in gedachte had.
Olga is een prettig persoon in de omgang en je voelt je al snel op je gemak.
We zijn echt super blij met de foto’s! Dierbare herinnering voor ons. Ester en Mark.

Esther & Mark

Dank voor de leuke fotoshoot

Dank voor de leuke fotoshoot en het prachtige resultaat.
Annemarie, mijn dochter heeft een heel mooi fotoboek voor mij gemaakt van mij en Robin.
Ik ben er heel blij mee!

Groetjes Wim, opa van Robin

Wim, opa van Robin

Wij hebben door Olga een

Wij hebben door Olga een fotoshoot van onze dochters laten maken. Op aanraden van Olga zijn we naar een mooie buitenlocatie gegaan, waar Olga de kinderen volledig op hun gemak wist te krijgen.

Olga is een echte vakvrouw, waardoor de fotoshoot heeft geresulteerd in leuke, lieve en spontane, maar bovenal prachtige foto’s!

Wij zijn meer dan tevreden en komen zeker nog eens terug.

Olga bedankt!

Jaap en Francien

Een baby krijgen is een

Een baby krijgen is een prachtige gebeurtenis. En de clichés zijn waar, het gaat zó snel. Daarom wilde wij voor onze dochter graag een newborn shoot en kwamen bij Olgafotografie uit.

Wat een fijne ervaring was dit. Naast dat Olga een vakvrouw is, heeft ze engelengeduld en waren wij alledrie onmiddellijk bij haar op ons gemak. Ze heeft echt liefde voor haar vak en dat hebben we terug gezien op de prachtige foto’s.
Fenna Klar.

Fenna

Vorige week foto’s laten maken

Vorige week heb ik foto’s laten maken van mijn dochter van 7 jaar. Het was een fotosessie waarbij (zoals veel kinderen) mijn dochter niet bepaald in de meewerkstand zat. Het resultaat is verbluffend !! Prachtige foto’s (ook snel geleverd). Uiteindelijk is het zeer soepel verlopen. Wij zijn er erg blij mee!!
Kortom, ik kan een ieder een fotoshoot bij Olga aanraden!!
Marieke Dros

marieke

Olga heeft bij ons een

Olga heeft bij ons een newbornshoot gemaakt. Daarnaast wilde ik graag onze andere zoon (bijna 2) er ook bij op hebben. Met eindeloos geduld en heel veel creativiteit heeft ze deze twee geprobeerd vast te leggen. Toen het even tegen zat is ze zelfs op een ander moment terug gekomen om het perfecte plaatje te schieten.
En dat is gelukt!!! Prachtige foto’s om voor altijd te bewaren, heel kostbaar en dierbaar. Olga, bedankt voor alle moeite en je compassie ook naar mij toe!! zeker een aanrader!!!

Groetjes Lisette.

Lisette van de Kemp

Olga is een fotografe in

Olga is een fotografe in hart en nieren. Zij staat vol in het leven en dit is terug te zien in haar manier van fotograferen.
Wij hebben Olga gevraagd om een mooie reportage te maken tijdens onze bruiloft. Of dit gelukt is? En of! Zij heeft van het begin tot het eind alles vastgelegd tot in de detail. Emoties, een lach, een traan, de connectie tussen 2 geliefden, maar ook de genodigden… Olga ziet alles maar weet het ook allemaal geweldig vast te leggen.
Wij en ook onze gasten zagen Olga als een van ons allen. Zij is niet nadrukkelijk aanwezig in haar rol wat het juist ontspannen maakt.
Wij bevelen haar volop aan! En als kers op de taart… ook het maken van een album kun je volledig aan haar overlaten!

Monique Schepers

Al meerdere keren heb ik

Al meerdere keren heb ik Olga gevraagd om foto’s van mijn kinderen te maken. Toen ze klein waren, werd er veel gehuild, gedraaid en soms zelfs geplast en wanneer ik zelf dacht dit komt echt niet meer goed, wist Olga altijd rustig te blijven en was het resultaat (terwijl ik dacht dat het niets geworden kon zijn) alsnog verbluffend! Wat een mooie tastbare herinneringen 🙂

Lieve Olga,
Bedankt voor je eeuwige geduld bij mijn onrustige kleine mini-mensjes. Zelfs als ik dacht dit kan niets meer worden dan bleef jij geduldig en werd het resultaat alsnog verbluffend goed! Bedankt voor alle mooie herinneringen die je voor ons vastlegt 🙂 x Nienke Nienke Disco

Nienke Disco

Olga heeft ons gefotografeerd zoals

Olga heeft ons gefotografeerd zoals we zijn, dat was voor ons belangrijk en is heel goed uitgekomen. Wij hebben haar aanwezigheid gedurende de dag van onze bruiloft bijna niet gemerkt, maar iedere blik die, of elk moment wat je vastgelegd wilt hebben was de camera erbij. Het was een mooie verrassing toen wij de foto’s ontvingen. Olga is een fijn persoon, je wensen met haar bespreken is prettig, ze luistert echt naar de wensen en stuurt bij waar deze niet passen. Sylvia van ‘t Hoog.

Sylvia van 't Hoog

Leuk mens. Olga weet je

Leuk mens. Olga weet je op je gemak te stellen waardoor er altijd een goede foto gemaakt wordt.
gevoel voor creativiteit is groot. Renata Dobbelaar.

Renata Dobbelaar

Twee maal hebben wij Olgafotografie

Twee maal hebben wij Olgafotografie benadert voor het maken van familiefoto’s. Daar waren wij zeer tevreden over. Zowel de pubers en de niet meewerkende jonge kinderen kreeg Olga zover dat zij leuk op de foto staan. Ook fijn dat wij mee mochten denken over de geschikte lokatie en Olga zo flexibel was om daar naar toe te willen komen. Een aanrader! Fam Janssen-Weimer.

Harriët Janssen

Olga heeft enkele keren foto’s

Olga heeft enkele keren foto’s gemaakt van mijn band tijdens mijn optreden en op lokatie. Wat mij vooral opvalt bij Olga is haar spontaniteit van haar foto’s en niet die starre compositie die je vaak bij dit soort foto’s tegen komt. Het geeft de indruk dat zij oog heeft voor het juiste moment van afdrukken. Kwalitatief zijn de foto’s ook uitstekend, dus zij gebruikt uitstekende apparatuur. In het voorkomende geval schakel ik Olga weer in. Hans van Mastrigt.

Hans van Mastrigt

Deel uw ervaring met Olga Fotografie:

Strong Testimonials form submission spinner.

Verlicht veld

Uw e-mailadres wordt niet in de website getoond
rating fields

error: Content is protected !!