WIE IS OLGA

Over mij,

Het vastleggen van de emotie en liefde en spontaniteit is wat iedere foto uniek maakt, met ieder zijn eigen verhaal. Spontane foto’s, oog voor detail en creativiteit dat kunt u verwachten bij Olgafotografie.

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Olga van Kampen. Ik heb mijn opleiding aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht gedaan.
Met veel plezier fotografeer ik al 20 jaar en heb ik in al die jaren heel wat ervaring opgebouwd in verschillende takken van de fotografie, zoals kinder, newborn, zwangerschapsfotografie, maar ook persfotografie en bedrijfsfotografie en familieportretten en bruidsfotografie staan in het rijtje.

In 2008 ben ik begonnen als zelfstandig fotografe en in 2012 was ik winnares van de Estèe lauder Pink Ribbon Award.

In 2011 werd ik moeder van mijn zoon Daan die al erg bekend is met de camera. Hij weet als geen ander hoe enthousiast ik ben met de camera. Kinderfotografie is wel een van mijn passies. Elke tak van fotografie heeft zijn uitdaging. Dat maakt het zo leuk om fotografe te zijn, er zijn zoveel onderwerpen die interessant zijn om te fotograferen.

Ik zou mijn stijl omschrijven als: natuurlijk, warm, authentiek en ontroerend.
Om een goede indruk te krijgen van mijn werk en stijl van fotograferen nodig ik je uit om eens een kijkje te nemen op mijn site. Past deze bij jou dan zou ik het een eer vinden om jouw fotograaf te zijn.

Wellicht tot ziens,

Olga

error: Content is protected !!